06 de abril de 2019
06.04.2019
Diari de Girona

L'Escala tindrà un curs formatiu per a joves que deixen l'ESO

Ensenyament ha concedit una formació com a auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

06.04.2019 | 00:58
L'alcalde, explicant el nou curs formatiu.

El departament d'Ensenyament de la Generalitat ha concedit a l'Escala un nou cicle formatiu per al proper curs adreçat a joves que han abandonat l'ESO. El curs serà d'Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic i es portarà a terme a l'Espai Jove l'Esbotzada. Tindrà entre 15 i 20 places.

Els Programes de Formació i Inserció tenen com a objectiu aconseguir que joves que han deixat els estudis els puguin reprendre -dona l'opció de seguir després amb un cicle formatiu de grau mitjà- o incorporar-se amb més garanties al mercat laboral. Es tracta d'un programa que es desenvolupa en un sol any, amb una durada de 1.000 hores, de les quals 180 són pràctiques.

En el cas de l'Escala, s'ha escollit l'àmbit d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, amb l'objectiu de trobar la complicitat de dos sectors importants al municipi com són el comerç i l'hosteleria.


D'altra banda, en col·laboració amb l'institut El Pedró, es continua treballant per tal d'aconseguir que el Departament d'Ensenyament concedeixi a l'Escala un cicle formatiu de grau mitjà en aquest mateix àmbit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit