L'exalcalde de Roses, Carles Pàramo, assegura, en relació a la denúncia per part d'un veí contra l'Ajuntament per retirar-li una sanció, que únicament es va atendre la seva al·legació i es va arxivar. Pàramo admet que no va respectar una marca transversal contínua però que el motiu va ser que un vehicle de transport obstaculitzava el carrer. Ara l'exalcalde es planteja denunciar el veí de qui se sent perseguit.

El veí José Antonio Blázquez va denunciar l'Ajuntament al jutjats d'instrucció de Figueres per pressumpte delicte de prevaricació i tràfic d'influències per haver retirat una sanció de trànsit Pàramo. Aquest, en canvi, assegura que no hi va haver sanció perquè es va atendre la seva al·legació.

El veí va denunciar a la comissaria de la Policia Local a l'exalcalde per no haver respectat una marca viària transversal contínua, sancionada amb la quantitat de 200 euros. Va aportar una gravació com a prova.

Com que és Xaloc, un organisme de la Diputació de Girona, qui s'encarrega de la recaptació, va ser per aquesta via que va arribar a Pàramo. «Aquest senyor explica mitja veritat», relata l'exalcalde que va al·legar que «hi havia una furgoneta descarregant» bloquejant el carrer. «La multa no es va arribar a posar mai perquè la denúncia no va prosperar amb les al·legacions», diu. Afegeix que no és la primera vegada que rep denuncies d'aquesta persona i estudia denunciar-lo als jutjats.