Una dona va resultar intoxicada ahir per fum de caràcter lleu a causa d'un incendi en un apartament d'un edifici de 18 plantes. Aquest foc es va declarar a la desena planta d'aquest emblemàtic edifici d'Empuriabrava, conegut com a Delta Muga.

Els veïns que hi havia a l'edifici, pocs en ser temporada baixa encara, van quedar en bona part confinats com recomanen els Bombers i la resta es van evacuar de l'edifici. Una família de la sisena planta, per exemple, va sortir al balcó a l'espera que arribessin els efectius dels Bombers.

Les flames van destrossar totalment l'apartament on es va iniciar l'incendi, el número 13 de la desena planta. El menjador va quedar ben cremat i la resta d'estances també van patir els efectes de les flames.

En aquest pis hi havia la dona afectada, que va ser trasllada pel SEM amb ambulància fins a l'hospital de Figueres per inhalació de fum. Se li va diagnosticar que havia patit una intoxicació de caràcter lleu.

Els Bombers van desplaçar deu dotacions fins a la zona del sector Muga-B i els efectius van necessitar unes dues hores per apagar l'incendi. Llavors, van haver de revisar tota la resta dels pisos per tal que no hi hagués ningú o alguna afectació a causa de les flames de l'apartament de la desena planta. A més, també van fer ventilació de la zona.

Aquest incendi no només va mobilitzar els Bombers, sinó també el SEM, que hi va derivar diverses ambulàncies i la Policia Local de Castelló d'Empúries així com també els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses.