08 de abril de 2019
08.04.2019
Diari de Girona

Héctor Amelló repetirà com alcaldable de Cs a Figueres

L'actual regidor es reivindica com "el vot útil del canvi"

08.04.2019 | 18:20
L'alcaldable Héctor Amelló

Ciutadans ha confirmat Héctor Amelló com a candidat a l'alcaldia de Figueres en les pròximes eleccions municipals. El candidat taronja, que torna a encapçalar la candidatura, s'ha reivindicat com "el vot útil" de la ciutat. Segons ha explicat Amelló, les seves prioritats passen per convertir Figueres en una ciutat "segura per a tothom" i "acabar amb l'ocupació il·legal, les plantacions de marihuana en pisos ocupats i les accions incíviques".

A més, també aposta per la promoció d'estratègies comercials que converteixin la ciutat en un "referent comercial de la província i del sud de França, aprofitar les sinergies amb el museu Dalí i impulsar l'atractiu del Castell de Sant Ferran", a més d'apostar per la "diversificació de l'economia que tingui en compte els emprenedors locals".  A més, ha destacat la voluntat de convertir la ciutat en un "hub cultural". 

Amelló també encapçala la candidatura de Cs al Congrés per a les eleccions generals del 28-A. Actualment ja és diputat al Parlament de Catalunya. Inscrit a Cs el 2012, és l'actual portaveu municipal de Cs a l'Ajuntament de Figueres. Amelló és llicenciat en Ciències Polítiques, Sociologia i Belles Arts i és tècnic superior en fotografia artística.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook