Junts per Catalunya l'Escala va presentar ahir en un acte a l'Escala el nou candidat, Robert Bosch, actualment regidor i per primer cop al capdavant de la candidatura.

Durant la seva intervenció, el candidat va avançar algunes línies i propostes del programa electoral amb el qual es presenta en una candidatura "il·lusionant i compromesa, amb l'Escala i amb Catalunya".

Un dels temes que el grup posa sobre la taula és l'aparcament i la circulació al casc antic. L'actual govern ha restringit l'accés a primera línia de mar, a la Platja i el Port de'n Perris després de la reforma i s'han eliminat aparcaments a diversos carrers.

Des de Junts per l'Escala plantegen una consulta als veïns, comerciants i botiguers del nucli antic per replantejar la circulació.

La seguretat ciutadana, l'atenció a la gent gran, la redacció del POUM la recuperació de l'FP i el transport subvencionat són altres línies del programa.

El grup concreta també que esperen construir un aparcament ampli a la plaça Nova i construir una residència integral i de dia.

L'acte va omplir la sala del restaurant El Molí on se celebrava amb la participació de l'expresident de la Generalitat, Artur Mas.

Bosch, de 29 anys, és advocat i regidor a l'Ajuntament des del novembre de 2015 i encapçalarà per primera vegada la llista electoral.