Es passegen amb una televisió i objectes robats pel carrer, la Policia Local de Llançà els veu i els Mossos d'Esquadra els detenen. Això és el que va passar aquest dimecres en aquest poble de la Costa Brava. I finalment, dos joves van acabar arrestats per robar presumptament en una casa.

Els dos arrestats són dos joves, un noi de 20 anys i un menor d'edat, de nacionalitats espanyola i marroquina, i veïns de Banyoles i Palau de Plegamans. Estat acusats de ser els presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els fets van ocórrer el 10 d'abril cap a dos quarts de vuit del vespre quan els agents dels Mossos de Figueres van rebre l'alerta de la Policia de Llançà que dos joves havien estat vistos per la urbanització de Sant Genís amb una bossa plena d'objectes i una televisió.

La policia va muntar un dispositiu per localitzar els nois i finalment els Mossos van trobar les dues persones al carrer d'Ausiàs March. Aquests, en veure's sorpresos per la policia, van arrencar a córrer i es van amagar, però els agents els van localitzar i els van identificar. Els Mossos els van escorcollar i van trobar que portaven un televisor, dos tornavisos, un encenedor, un descodificador de televisió, un martell de fusta, un joc de claus, un comandament a distància de garatge, guants de làtex, sis ampolles de cervesa i dos cables HDMI, entre altres.

En fer indagacions per esbrinar l'origen del material, era robat d'un domicili del carrer Terrer de on els nois hi havia accedit després de trencar el vidre d'una finestra. Per aquest motiu van detenir els dos joves. El detingut major d'edat, que tenia antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs. Pel que fa al menor d'edat haurà de declarar a la Fiscalia.