15 de abril de 2019
15.04.2019
Diari de Girona

Amelló: «Aprovarem una llei contra l'ocupació il·legal»

El candidat de Cs també va fer referència al problema del comerç il·legal de productes al carrer a Roses

15.04.2019 | 00:07
Amelló: «Aprovarem una llei contra l'ocupació il·legal»

El cap de llista de Cs al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, va anunciar ahir que aprovarà «una llei contra l'ocupació il·legal que permeti la recuperació immediata dels habitatges i uns judicis ràpids contra els qui ocupen». Així ho va assegurar en una visita a Roses, un municipi que «pateix aquest greu problema, igual que, per exemple, Figueres i Salt». Amelló va indicar que la llei contra l'ocupació il·legal és una fórmula per protegir el dret a l'habitatge «i atacar les màfies».

També es va referir al problema del comerç il·legal de productes al carrer, el «top manta», que afecta Roses de manera especial, i va anunciar que Cs vol «dotar la policia de mitjans suficients per a combatre-ho».

D'altra banda, el candidat al Senat per Girona, Bernat Doria, es va reunir amb els afiliats i simpatitzants de Roses «perquè aquesta continua sent la campanya per la llibertat, la unió i la igualtat». Doria va recordar que «ens juguem un govern de Sánchez amb els que volen liquidar Espanya o un govern liderat per Albert Rivera en el qual Espanya afronti reformes i reptes de futur».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook