El passeig Marítim d'Empuriabrava acollirà el 5 de maig un festival per a persones amb discapacit i es convertirà en un aparador d'activitats que persones amb diversitat funcional poden realitzar.

El programa inclou demostracions de ballarins i jugadors de bàsquet en cadira de rodes, així com altres esportistes amb altres «habilitats especials». També hi participen gossos guia i escoles eqüestres que treballen amb programes de rehabilitació.

L'objectiu del festival és augmentar la consciència social respecte al col·lectiu de persones amb necessitats especials, els seus drets, la inclusió social. L'esdeveniment, organitzat per l'entitat La Vida sin límítes, és gratuït i està obert a tothom.

«És molt necessari per fer visible i aportar el nostre gra de sorra per fer la vida més fàcil a persones amb diversitat funcional», ha destacat l'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, qui assegura que de seguida es van mostrar proactius a col·laborar amb la jornada.

L'esdeveniment compta amb el suport de l'Ajuntament de Castelló, el grup Mifas i altres associacions que treballen per la inclusió.