La mel de Milflors Ribera Gironell de la localitat de Vilamaniscle ha estat guardonada amb una medalla d'or en el concurs internacional London Internacional Honey Quality 2019, segons ha ifnormat el setmanari Empordà.

El producte de l'empresa empordanesa ha estat escollit entre centenars de mels de tot el món procedents de països productors com Itàlia, Grècia, Croàcia, Suïssa o Nova Zelanda. La mel Ribera Gironell ha compartit medalla amb dues altres produccions de l'estat espanyol, Las Obreras de Aliste i l'Art Muria de l'Apícola El Perelló.

La mel de Milflors Ribera Gironell es produeix a Vilamaniscle, un poble de l'Alt Empordà on les muntanyes de l'Albera baixen suaument cap al mar. «Muntanyes plenes de romaní, timó i farigola a partir de les quals les nostres abelles elaboren la mel», explica l'empresa en el seu portal.

La família Ribera s'ha dedicat a aquesta activitat al llarg de sis generacions. Ho fa respectant la natura i les tradicions, mantenint velles tècniques. El resultat és un producte que satisfà els gust de tothom. La mel de Milflors Ribera Gironell és reconeguda per les seves propietats i gust natural.