Xavier Albertí ha estat reelegit per unanimitat president de la Denominació d'Origen Empordà pels propers quatre anys. Deu persones integraran la Comissió Rectora.

La sessió constitutiva de la Comissió Rectora, que governarà el Consell Regulador, es va portar a terme dimarts. Amb la celebració d'aquesta reunió s'ha culminat a la DO Empordà el procés electoral que durant les últimes setmanes ha tingut lloc a tots els Consells Reguladors de les denominacions d'origen vitivinícoles de Catalunya. A la DO Empordà, només ha concorregut una única candidatura.

Al llarg de la sessió han pres possessió del càrrec els deu vocals titulars que conformen la Comissió Rectora. Tres dels de la junta són de nova incorporació. Es tracta de Marta Pairó, Carles Xuriguera i Carme Casacuberta, que substitueixen Xavier Maset, Ingrid Teixidor i Martí Darnaculleta.

Un cop constituïda, la nova Comissió Rectora ha elegit, per unanimitat, Xavier Albertí Oriol com a president del Consell Regulador.

Albertí va agrair la confiança que han dipositat en ell els vocals. Va donar la benvinguda als nous membres i va desitjar que entre tots plegats es pugui contribuir a seguir amb la dinàmica positiva encetada els últims anys a la Denominació, i ha apuntat alguns dels reptes que cal escometre en aquesta nova etapa, amb l'esperança que pugui ser la de la plena eclosió de la DO.