Dos menors i un adult van quedar ferits de gravetat després que el cotxe amb què circulaven s'encastés contra un arbre de la plaça Via Augusta de Figueres divendres al vespre. Els ferits van ser traslladats a l'hospital de la ciutat. Cap altre vehicle es va veure implicat en l'accident.

Tot plegat va passar aquest divendres pels volts d'un quart de deu del vespre. La policia n'investiga les causes, però incialment tot apuntava que el conductor del turisme s'hauria marejat i hauria sortit de la via.

Xoca contra un arbre

El cotxe en què viatjaven els tres ferits va acabar xocant contra un arbre a la plaça Via Augusta, que sol estar molt concorreguda, però el vehicle, en sortir de la via, va topar amb l'arbre de la plaça, que el va aturar.

Al lloc s'hi van desplaçar els equips d'emergència per poder socórrer els tres afectats.

A dins el vehicle hi viatjaven el conductor i dos menors. Les ambulàncies van traslladar les tres persones a l'hospital de Figueres.

Es dona el cas que la plaça Via Augusta es troba a pocs metres del Parc de Bombers de Figueres, fet que va facilitar l'arribada de les dotacions.

Al lloc també s'hi va desplaçar la Guàrdia Urbana.