Investigació oberta per un cas rocambolesc que s'ha produït a Roses. Un home va aparèixer aquest dimarts amb una ferida de bala a la cama en un cotxe del carrer del Pou. Això va produir-se a la tarda i l'home va dir a la Policia Local i els Mossos d'Esquadra que no era una ferida de bala sinó que l'hi havien fet amb un punxó durant una baralla, tot i que després va dir que li havien disparat. El ferit va ingressar a l'hospital de Figueres i té uns trenta anys. A més, és un conegut de la policia.

Si això passava el vespre de dimarts, aquella mateixa nit els Mossos d'Esquadra van detenir un home del poble, de 52 anys, per un cas de violència masclista a la població, a qui van trobar una arma, un revòlver que s'ha de determinar si és de fogueig o manipulat. A més, duia al cim una gran quantitat de diners.

La Unitat d'Investigació dels Mossos a Roses va sospitar que aquest home pogués ser l'autor del tret a la cama de l'ingressat a l'hospital. Es dona el cas que cap dels dos homes, de nacionalitat espanyola, que són de Roses i coneguts per ser habituals per la policia, inculpa l'altre ni dona pistes a la policia.

Per aquest motiu, els Mossos ara estan pendents d'un informe de balística que haurà de determinar si l'arma comissada al detingut per lesions/maltractaments és la que va causar el tret, i si és així se'l detindrà.