28 de maig de 2019
28.05.2019
Diari de Girona

El sociosanitari Bernat Jaume renova mobiliari amb un donatiu de l'Oncolliga

Ha comprat noves butaques i sofàs llit amb diners provinents de la cursa solidària Oncotrail

28.05.2019 | 19:46
Responsables d'Oncolliga i del centre, aquest dimarts.

El Centre Sociosanitari Bernat Jaume de Figueres ha comprat nou material gràcies un donatiu de 15.000 euros de la Fundació Oncolliga Girona. El sociosanitari de la Fundació Salut Empordà ha rebut un donatiu fruit dels diners recaptats amb la cursa solidària Oncotrail, la prova solidària que l'entitat organitza cada any a Palafrugell.

Amb aquest import el centre ha pogut comprar deu butaques per a les habitacions de cures pal·liatives i deu sofàs llit per als acompanyants dels pacients ingressats, per millorar el benestar dels pacients oncològics de l'Alt Empordà.

La Unitat de Cures Pal·liatives del Centre Sociosanitari Bernat Jaume té com a objectius principals controlar els símptomes dels usuaris i proveir-los de cures de confort, així com proporcionar-los la millor qualitat de vida possible. A més, des d'aquesta unitat es dona suport a les famílies en tot allò que puguin necessitar.

En tots aquests anys de col·laboració, en total la Fundació Salut Empordà ha rebut de l'Oncolliga 45.844 euros.

La donació s'ha formalitzat aquest dimarts i ha comptat amb el director gerent de la Fundació Salut Empordà, Martí Masferrer, el director d'Atenció Sociosanitària, Arcadi Boixadera, la presidenta d'Oncolliga, Lluïsa Ferrer, i el director de la cursa solidària Oncotrail, Lluís Comet.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook