29 de maig de 2019
29.05.2019
Diari de Girona

Comissen 1.650 peces de roba falsificades a la Jonquera

Alguns dels objectes eren de la nova temporada i ni tan sols havien sortit al mercat legalment. Des de principi d'any la Guàrdia Civil ha retirat 9.581 articles per valor de 490.450 euros

29.05.2019 | 00:28
La roba comissada a la Jonquera.

La Guàrdia Civil ha comissat 1.650 peces de roba falsificades de marques de prestigi en un local de la Jonquera. Alguns dels objectes copiats eren de la nova temporada i ni tan sols havien sortit al mercat. La Guàrdia Civil estima el valor del comís en 142.450 euros.

Des de principi d'any, la Guàrdia Civil de la Comandància de Girona ha intervingut 9.581 articles falsificats valorats en 490.576 euros.

L'Oficina d'Anàlisi Fiscal de la Guàrdia Civil de Girona va tenir coneixement, a través de denúncies presentades per diferents pèrits de marques de roba, sobretot esportiva d'alt prestigi, que en un local de la Jonquera s'exposaven peces que podrien ser falsificades.

Denunciat per les marques

Després de comprovar-ho, els agents de la Guàrdia Civil van certificar que efectivament passava allò que havien denunciat les marques i es va procedir a realitzar l'escorcoll i entrada al local. S'hi van descobrir 1.650 peces falsificades. En l'operatiu també hi van participar pèrits de les marques.

Entre els objectes comissats hi ha gorres, sabatilles, dessuadores, xandalls, entre d'altres, de diverses marques. La majoria de la roba comissada falsificada pertany a les marques Adidas i Nike.

Un cop comprovat que era falsificat es va valorar tot el material, que hauria causat danys per un valor de 142.450 euros.

Cal destacar que, entre totes les peces que hi havia a la venda a la botiga, hi havia roba esportiva de nova temporada que encara no havia sortit al mercat legalment.

Davant tots els fets, els policies van instruir diligències, que van ser entregades al Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de ­Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook