Robatori amb força en una empresa de distribució de begudes del polígon de Vilamalla. Els lladres van accedir a les instal·lacions trencant part de la claraboia i van baixar amb una corda. Un cop dins van buscar la caixa forta que hi havia encastada i la van desplaçar. Després la van colpejar amb un toro de càrrega fins que van aconseguir obrir-la.

El propietari va denunciar que de l'interior se'n van endur entre 10.000 i 15.000 euros de la recaptació de dos dies. Els fets haurien passat durant el cap de setmana, tot i que els amos van donar l'alerta aquest dilluns a primera hora, quan van arribar a les instal·lacions.

Els lladres van aconseguir fugir per una de les portes del darrere amb el botí. L'empresa compta amb càmeres de vigilància que podrien ajudar la policia a identificar l'autor o autors del robatori.

Els Mossos investiguen un altre robatori a Figueres.

Una empresa de pneumàtics

Els fets haurien passat la nit de dijous a divendres en una empresa de pneumàtics de la zona del recinte firal, i els lladres van entrar-hi amb el mètode del butró». Se'n van endur diners en efectiu. La policia també va rebre l'avís diumenge a la nit de dos robatoris més en dues cases de Palau-saverdera. Els Mossos van rebre l'avís cap a dos quarts d'onze, quan els propietaris d'una de les cases van arribar i van avisar que havien vist una persona fugint de la casa d'uns veïns que ara no hi viuen.