31 de maig de 2019
31.05.2019
Diari de Girona

Llançà condemna l'actuació de l'stripper al camp de futbol i obrirà un expedient al club

L'alcalde en funcions, Pere Vila, diu que la situació ha generat una mala imatge del municipi i que faran campanyes de sensibilització per revertir-la

31.05.2019 | 11:12
Un moment de la Junta de Portaveus de Llançà

L'Ajuntament de Llançà condemna l'actuació d'una stripper durant la celebració de l'ascens a Segona Catalana i obrirà un expedient informatiu al club de futbol. Els grups municipals han acordat la decisió en una junta de portaveus extraordinària, on també han anunciat que faran campanyes de sensibilització per intentar revertir la mala imatge que s'ha projectat de l'equip i del municipi a l'exterior.

L'alcalde en funcions, Pere Vila, ha dit que arran de l'expedient es crearà una comissió amb tots els partits polítics on es demanaran explicacions dels fets per dirimir responsabilitats. "Tots els grups estarem defensant els drets i ajudant al club en aquest moment de transició", ha remarcat Vila, en referència a la dimissió del president i del secretari de l'equip. Per la seva banda, els jugadors han fet un nou comunicat on rebutgen els fets i afirmen que no comparteixen ni creuen que "una celebració d'ascens ni de qualsevol tipus s'hagi d'involucrar amb la cosificació de la dona".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook