22 de juny de 2019
22.06.2019
Diari de Girona

El cuiner del Motel Jaume Subirós recull el Premi Empordà 2019

El Consell Comarcal li ha concedit el guardó en homenatge a la seva trajectòria

22.06.2019 | 01:27
Jaume Subirós, recollint el Premi Empordà 2019.

El cuiner i propietari del Motel Empordà, Jaume Subirós, va rebre ahir al vespre el Premi Empordà 2019, que concedeix el Consell Comarcal en reconeixement a la seva trajectòria en el món de la gastronomia.

Jaume Subirós i Jordà va néixer el 1949 a Santa Llogaia d'Àlguema i actualment regenta el prestigiós restaurant Motel amb la seva esposa Anna Maria Mercader, filla de Josep Mercader, qui va fundar l'establiment el 1961. La mort de Mercader el 1979 va deixar Subirós al capdavant de la cuina del prestigiós hotel i restaurant i es va mantenir fidel al llegat de Mercader, mantenint l'equilibri entre la tradició i avantguarda. L'acte va ser presidit per la presidenta del Consell, Montse Mindan.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook