L'incendi de la cabina d'un camió a l'AP-7 a la Jonquera va obligar a tallar l'autopista durant pràcticament una hora, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Els Bombers van rebre l'avís de les flames a les 17.41 hores d'aquest dimecres a la tarda. Es van activar cinc dotacions però en arribar al lloc gran part de les flames havien estat apagades amb un extintor. Van treballar-hi dues dotacions que van acabar d'apagar el foc. No hi van haver ferits, segons els Bombers.

L'accident, que es va produir en sentit sud, va obligar a tallar l'accés el trànsit a l'autopista. Pels volts de tres quarts de set de la tarda ja s'havia obert un carril però la circulació era lenta amb cues d'un quilòmetre al pas fronterer.

D'altra banda, tres persones van resultar ferides, una de gravetat, en un accident de trànsit a la carretera Gi-614, en terme de Roses. És la carretera que condueix a Cadaqués que es va haver de tallar duran dues hores generant llargues cues. Alguns usuaris es van veure atrapats a la via o van haver de desviar-se per accedir des de Llançà.

El sinistre viari va produir-se dimarts pels volts d'un quart de set de la tarda. L'accident va produir-se en sentit Cadaqués i va generar cues. Els vehicles se'ls desviava per la carretera de Llançà.

A causa del xoc múltiple, dues persones van resultar ferides lleus i una de greu. Les quals van ser evacuades pel SEM a l'hospital de Figueres. La carretera va estar tallada prop de dues hores i llavors, s'hi va donar pas alternatiu fins a dos quarts de nou, quan es va donar la situació per normalitzada, segons el Servei Català de Trànsit. Fins al lloc s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra, el SEM i els Bombers.

Els usuaris d'aquesta carretera pateixen cada any les habituals retencions d'accés a Cadaqués i els problemes quan es produeixen topades entre vehicles. Les característiques de la via compliquen trobar vies alternatives.

A Cabanelles un altre accident va comportar que s'hagués de donar pas alternatiu a l'N-260. El sinistre va passar pels volts de les nou del matí quan una furgoneta va sortir de la via i va quedar creuada a la carretera. Cap persona va resultar ferida.