Un home de 61 anys i nacionalitat francesa va morir ahir a la tarda ofegat quan es banyava a la platja de Santa Margarida. El telèfon d'emergències 112 de Catalunya va rebre, a les 16.48 hores, una trucada des de la platja alertant que havien tret de l'aigua un home inconscient que s'havia ofegat.

Fins al lloc s'hi va desplaçar un helicòpter i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El personal del SEM li va estar practicant maniobres de reanimació cardiopulmonar, tot i que van ser infructuoses i l'home va morir a la platja.

La platja de Santa Margarida de Roses disposa de servei de vigilància, i en el moment de l'ofegament onejava bandera groga per onatge.

En l'emergència també hi han participat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local de Roses i membres de la Guardia Civil.Protecció Civil insisteix en la importància d'extremar les precaucions a la platja.

Tercer ofegament

Amb aquest succés ja són tres les persones que han perdut la vida a les platges de Roses en dues setmanes. La primera va ser una turista anglesa, de 76 anys, que va perdre la vida després de ser vista surant a l'aigua a la platja del Salatar. A la mateixa zona, una turista francesa de 81 anys, va perdre la vida fa una setmana quan estava dins l'aigua, molt a prop de la sorra de la platja.