L'espectacle de dansa Euphoria, coproduït per la companyia Fòrum Licano Dance Company i la productora Sàndal Produccions, ha debutat aquest cap de setmana a Figueres, en el marc de la programació d'activitats d'estiu, on s'han representat cinc funcions en dos dies.

L'espectacle ha tingut lloc enmig de la plaça Catalunya, on s'ha muntat una carpa geodèsica dissenyada específicament per a aquesta producció, ja que l'espai és un element clau en la funció i convida els espectadors a descobrir l'univers oníric de la proposta.

Després d'aquesta actuació, l'espectacle ja ha inaugurat l'inici de la gira per Catalunya i la propera parada serà al Festival White Summer de Pals els propers 13 i 14 d'agost.

L'espectacle explica la història de l'Arlet, una nena que vol fer màgia. Aquest és el seu somni i, per fer-lo realitat, haurà d'enfrontar-se als monstres i reptes que ens proposa l'adolescència.

Les protagonistes són vuit noies d'entre 9 i 16 anys que des de petites s'han format en dansa, acrobàcia i interpretació.