Ciutadans denuncia que aquesta nit han aparegut pintades a la seu de la Policia Nacional

S'hi pot llegir "fora les forces d'ocupació".

Aquest partit demana l'expulsió de Guanyem de l'equip de govern local perquè "l'atac vandàlic" el signa la Forja que segons el partit pertany a la formació política de Guanyem.

En un comunicat, el portaveu de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha lamentat "l'atac vandàlic" que aquesta matinada ha patit la comissaria de la Policia Nacional "per part del col·lectiu separatista La Forja" i demana la dimissió del regidor de Guanyem, José Castellón, "per ser el líder del partit que integra aquest col·lectiu"

I destaca, que al seu partit els "sembla intolerable que una associació integrada en un partit de l'equip de govern faci actes vandàlics a la ciutat".

Per al portaveu liberal, els fets ocorreguts demostren "la hipocresia" del nou equip de govern de la ciutat que mentre "ahir anunciava mà dura contra l'incivisme avui veiem com una associació integrada a Guanyem s'ha passat la nit vandalitzant la ciutat".

Insta a demanar disculpes

"Aquests són els socis de govern que ha triat el PSC", ha indicat Amelló, qui ha demana l'expulsió del Guanyem de l'equip de govern i exigeix a l'alcaldessa, Agnès Lladó que "es disculpi públicament amb el Cos Nacional de Policia" per aquests actes.

"Si resulta que la Forja està integrada a Guanyem i Guanyem a l'equip de govern, els actes d'aquesta nit són incivisme de govern?", s'ha preguntat Amelló, qui mostra "la seva solidaritat amb el CNP i el seu agraïment per la tasca que realitza".