Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres han detingut el presumpte autor de l'apunyalament de Vilatenim i l'home que va resultar ferit. Ambdós estan acusats de ser presumptes autors d'un delicte de lesions. El primer arrestat per l'agressió és un home de nacionalitat marroquina de 38 anys i veí de la ciutat de Figueres. El ferit, també arrestat, té 38 anys, nacionalitat marroquina i també resideix a Figueres.

Els dos detinguts van protagonitzar una baralla el dimarts pels volts d'un quart de nou de la nit. Va acabar amb un ferit a la zona de l'esquena després que li clavessin una navalla. Per poder-los separar, dues persones que van ser testimonis dels fets són els qui van alertar la policia i van poder desfer l'enfrontament, tot i el ferit.

La persona que va rebre la punyalada va haver de ser intervingut i el van ingressar a l'hospital de Figueres, però ahir ja va rebre l'alta durant el matí. Va ser conduït a la comissaria dels Mossos.

El primer arrest pels fets ja es va produir poc després de la baralla al carrer Margarida, a Vilatenim. Aquest home va rebre diversos cops al cap per part de l'altre i va necessitar atenció mèdica després de ser arrestat.

Afer de drogues

Els Mossos d'Esquadra de Figueres investiguen el succés i durant els arrestos, un dels implicats va relatar a la policia que s'havien enfrontat perquè un d'ells li volia robar la droga que té al seu domicili a l'altre.

Fins al carrer de la Margarida de Vilatenim, a banda dels Mossos d'Esquadra, també s'hi van desplaçar la Guàrdia Urbana de Figueres i el SEM, que va atendre i evacuar el ferit més greu.