L'Ajuntament de Roses ha acabat les obres de creació del nou espai esportiu que inclou una pista de bàsquet, deu pistes de petanca i la reconversió d'una pista per a la pràctica de patinatge. El conjunt de l'actuació suposa la incorporació de 4.000 m2 de superfície a la zona esportiva, a tocar de les pistes poliesportives i de skate de la població.

Amb aquesta actuació s'amplia el parc esportiu finalitzat el setembre de 2014 a la zona del Mas Oliva-la Vinyassa, que fins ara constava de pista multiesportiva per a jocs de pilota (bàsquet, futbol sala,...) i una pista de formigó per a la pràctica de l' skate en patinet i bicicleta.

El nou projecte dona resposta a les necessitats que els equipaments esportius de la vila van precisant. La superfície que comprèn el projecte és de 3.988 metres quadrats i ha tingut un pressupost de 162.000 euros.

Les 10 pistes de petanca tenen unes dimensions de 4 x 15 metres, disposen d'un paviment de sauló sobre làmines de material geotèxtil per evitar el creixement d'arrel i grava que facilitarà el drenatge de les aigües de pluja. Compleixen amb la normativa específica per a la pràctica d'aquest esport, fet que permetrà la participació en proves federades.

La creació de la nova pista de bàsquet ha permès que l'existent fins ara, més propera als habitatges, s'hagi reconvertit en una pista de patinatge. La de bàsquet generava molèsties pels cops de pilota.