El Grup d'Actuacions Especials (GRAE) del cos de Bombers i membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Port de la Selva han rescatat aquest matí una jove de Girona de 31 anys que s'ha accidentat mentre feia el sender GR11 entre la Vall de Santa Creu i el monestir de Sant Pere de Rodes.

La noia ha caigut fent l'excursió a les 12.13 i s'ha torçat el turmell. Segons Bombers, era un lloc inaccessible per als vehicles i els membres del GRAE l'han evacuat en helicòpter.

Una ambulància del Sistema d'Emergència Mèdica (SEM) l'esperava al Port de la Selva des d'on ha estat traslladada en ambulància a l'Hospital de Figueres amb un esquinç al turmell.

Ferida greu una noia després de caure d'unes roques en una cala de Llançà

Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers han rescatat amb helicòpter, poc abans de les sis de la tarda, una noia que ha resultat ferida greu després de caure d'unes roques a la cala Bramant, a Llançà (Alt Empordà). Segons han informat els Bombers, la noia, de 24 anys, s'ha fet un cop al cap i ha caigut marejada a l'aigua. El SEM l'ha tret del mar i posteriorment el GRAE l'han extret de la cala i l'han dut a un lloc des d'on l'han pogut evacuar en helicòpter a l'Hospital de Figueres. En els treballs de salvament també hi han participat dues unitats terrestres dels Bombers i una ambulància del SEM.