Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home que ahir van trobar al marge de la carretera Nacional II, al terme municipal de Capmany. Segons fonts de la investigació, cap a les 10.40 hores d'ahir un conductor i el seu acompanyant que circulaven en direcció nord per la carretera N-II van veure en un marge de la carretera, entre unes herbes a un metro de la via, el que semblava un home estirat. El cos va ser trobat al punt quilomètric 770,8.

En baixar del vehicle van confirmar que no es movia ni hi havia cap vehicle per la zona i van alertar a Emergències de la troballa. Fins al lloc immediatament s'hi van desplaçar diverses patrulles de la policia catalana, tant de Seguretat Ciutadana com de Trànsit i Investigació per confirmar que efectivament es tractava d'un cadàver.

Una vegada confirmat que era mort, tot apunta que des de feia unes hores, es va obrir una investigació per intentar identificar la víctima, que anava indocumentada i determinar si la causa de la mort ha estat natural, accidental o criminal.

Els agents d'Investigació es van desplaçar fins al lloc per intentar trobar indicis o proves que permetin reconstruir les circumstàncies de la mort de la víctima, segons sembla un home de mitjana edat, d'origen caucàsic i possiblement indigent.

A l'espera dels avenços de la investigació i dels resultats de l'autòpsia, una de les hipòtesis que pren més força és que pugui tractar-se d'un atropellament.

Un cop hi va acudir la comitiva judicial per procedir a l'aixecament del cadàver el cos va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal (IMLC) de Girona per fer-li l'autòpsia i saber la causa exacta de la mort i si és possible identificar-lo. Del cas se n'ha fet càrrec del cas el Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Figueres.