24 de agost de 2019
24.08.2019
Diari de Girona

Roses comissa 50.000 euros en material en l'últim operatiu contra el top manta

Policia Local i Mossos d'Esquadra el van localitzar en els vuit vehicles que utilitzaven de magatzem S'han obert diligències penals per falsificació

24.08.2019 | 01:27
El material comissat per la Policia i els Mossos.

L'últim operatiu contra el top manta a Roses ha servit per comissar 50.000 euros en productes. Els centenars d'objectes van ser localitzats als vuit vehicles que utilitzaven de magatzem que van ser confiscats el 21 d'agost, tal com va publicar Diari de Girona.

L'actuació la van portar a terme la Policia Local de Roses i els Mossos d'Esquadra després d'un dispositiu de seguiment durant dies.

S'han obert diligències penals per part dels Mossos en relació amb la venda de productes falsificats i diligències administratives per la venda irregular.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana, destaca que l'operatiu es va portar a terme sense incidents. En aquest sentit, des de l'Ajuntament insisteixen que l'estratègia aquest estiu se centra a realitzar el màxim de decomissos de material però fora de la zona on es produeix la venda per evitar les corredisses i «espectacle» que això generava.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Roses insisteix, però, que «la via policial no serà mai la solució definitiva a aquest fenomen». Plana defensa que els ajuntaments necessiten eines per evitar la venda irregular, però també cal afrontar aquest fenomen «com un problema social estructural a la nostra societat».

El regidor és partidari que les administracions competents «busquin solucions a través de la regulació d'estrangeria i la integració social de les persones que practiquen la venda irregular».

El d'aquest dilluns va ser el segon gran operatiu en el qual es van incautar vehicles després que la setmana passada se n'interceptessin quatre més amb material a l'interior per valor de 30.000 euros.

Segons va explicar el regidor, en poques setmanes s'ha aconseguit comissar la mateixa quantitat de material que al llarg de l'estiu passat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook