Un nen de cinc anys va estar a punt d'ofegar-se aquest dimarts a la tarda al parc aquàtic de Roses. La ràpida intervenció dels monitors, socorristes i el SEM van permetre recuperar la criatura que ja estava flotant a l'aigua de la piscina d'onades quan se'l va trobar.

Sortosament, en poca estona el nen ja va tornar a respirar amb normalitat i segons el SEM, se'l va traslladar en ambulància fins a l'hospital Josep Trueta La criatura, segons fonts del centre sanitari, va ser donat d'alta al cap d'unes hores després dels fets.

El 112 va rebre l'avís dels fets pels volts d'un quart de quatre de la tarda i ràpidament es van mobilitzar els Mossos d'Esquadra, la Policia Local i el SEM. Els serveis sanitaris van activar l'helicòpter medicalitzat però finalment no va ser necessari.

La criatura, segons fonts policials, anava amb un grup de 26 nens i tres monitors del casal esportiu de Roses i va entrar a la piscina d'onades i no portava cap element flotador. Per aquest motiu, es va enfonsar i un socorrista el va veure pocs segons després surant a l'aigua.

Li van fer les maniobres de reanimació i el van poder recuperar malgrat el fort ensurt. Tot seguit, el SEM el va derivar a l'hospital Trueta per fer-li una revisió, ja que no presentava símptomes greus d'ofegament. Durant el dia se'l va donar d'alta.

Dos serveis en poca estona

Poca estona després d'aquests fets, la Policia Local de Roses i el SEM van haver de tornar al parc aquàtic perquè una turista francesa havia patit una caiguda.

Presentava una possible fractura a la cama i se la va evacuar en ambulància del SEM fins a l'hospital de Figueres. Aquest parc aquàtic es troba a tocar de la carretera que va de Cadaqués a Roses.