Una dona de 66 anys i veïna de Vilamalla va morir ahir a la tarda en un xoc frontal entre un turisme i un camió grua a la carretera Gi-623 (que va a Viladamat) al punt quilomètric 18, al terme municipal de l'Escala, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L'accident de trànsit eleva a 24 les víctimes mortals a les carreteres gironines.

La víctima, que respon a les inicias A.G.B., era la conductora del vehicle que ahir a la tarda va xocar amb un camió grua. Els serveis d'emergència van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de les quatre de la tarda. Fruit de l'impacte, la conductora del vehicle va perdre la vida. Hi viatjava un menor que va sortir il·lès, però que el SEM va traslladar a l'Hospital de Figueres per fer-li un reconeixement. El conductor de la grua tampoc va patir danys.

El moment de l'accident va ser captat per unes càmeres de videovigilància, en què es veu com el cotxe envaeix el carril contrari, el camió grua l'intenta esquivar, però el vehicle impacta contra un dels marges de la carretera. Els Mossos ho investiguen.

El trànsit al vial va haver de ser regulat durant les tasques per retirar el vehicle sinistrat. Fins al lloc s'hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels bombers, un helicòpter del SEM i dues ambulàncies.

Víctimes mortals

Amb la víctima mortal d'ahir, ja són 24 les morts en accidents de trànsit arreu de la demarcació de Girona. Segons Trànsit, ja són 126 persones que han perdut la vida en el que va d'any a la xarxa interurbana de Catalunya. L'últim accident de trànsit mortal a la demarcació va ser l'atropellament de l'exdirector d'Urbanisme de la Generalitat, Joan Antoni Solans, a Calella de Palafrugell.