21 de setembre de 2019
21.09.2019
Diari de Girona

Junts per Figueres titlla de «vaixell a la deriva» els 100 dies del govern

El grup considera que l'inici de mandat ha estat «decebedor» i reclama que es presenti el pla de govern

21.09.2019 | 00:35
Junts per Figueres titlla de «vaixell a la deriva» els 100 dies del govern

El grup municipal de Junts per Figueres qualifica de «decebedor» el balanç dels 100 primers dies de govern quadripartit a la ciutat i lamenta que després d'aquest període l'equip de govern continuï ancorat en la «improvisació permanent, la inacció i la falta de projecte».

Segons Junts per Figueres, aquests primers 100 dies «el govern municipal ha estat un vaixell a la deriva, incapaç de donar resposta a cap de les necessitats que pateix la ciutat», ha manifestat el regidor Jordi Masquef. El portaveu del grup també considera que el govern «només s'ha preocupat d'atendre els seus interessos personals i partidistes en forma d'augment de sous, dedicacions exclusives i càrrecs de confiança».

En aquest sentit, Masquef denuncia que el govern no ha presentat encara el seu programa de govern, malgrat el compromís inicial de fer-ho el passat mes de juliol. «La ciutat no es mereix aquest desgovern ni aquest desordre», diu el portaveu de Junts per Figueres.

Junts considera que l'actual «inoperància» governamental és la principal conseqüència d'un pacte de govern a quatre bandes que «es va fer d'esquenes a la voluntat de la ciutadania». Segons Junts, el quadripartit «ha viscut de les rendes de l'anterior govern», amb projectes com l'aparcament de l'antic camp de futbol, la renovació de les butaques del Teatre El Jardí, la urbanització dels carrers Cendrassos o Damas Calvet, l'inici de les obres de la casa natal de Dalí o la creació de noves places d'agents de la Guàrdia Urbana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook