Els treballadors dels cinemes Las Vegas de Figueres denuncien que no cobren les nòmines i temen que l'espai acabi tancant portes. De moment, ahir a la tarda ja no va poder obrir per falta de personal i dos dels cinc membres de la plantilla es van concentrar a la porta lluint samarretes en què reclamaven cobrar.Els problemes es remunten al desembre passat

, quan hi va haver els primers endarreriments amb la paga extra de Nadal. La situació es va solucionar fins l'abril, quan es van tornar a produir retards en el cobrament de salaris, tal com va publicar Diari de Girona.

A l'estiu, segons han explicat els treballadors, els van pagar part de les pagues pendents però aquest setembre ja no han cobrat. Ahir no van obrir perquè no tenen prou personal però els empleats temen que, tenint en compte la situació, el tancament acabi sent definitiu. Aquest dimarts l'alcaldessa s'ha reunit amb Ventura Pons però no n'ha transcendit el contingut.

Les instal·lacions van obrir portes el mes d'abril de l'any passat de la mà del promotor i cineasta Ventura Pons, que va remodelar l'emblemàtic edifici. El nou equip de govern, però, va aprovar per ple un canvi de subvenció de 25.000 euros a l'empresa de Pons per destinar-la a l'organització del Science Needs You.