27 de setembre de 2019
27.09.2019
Diari de Girona

Detingut a Figueres un jove com autor de nou robatoris al centre

El lladre amb antecedents, va accedir a establiments comercials i aparcaments entre el 19 d'agost i el 9 de setembre .

27.09.2019 | 10:25
Detingut a Figueres un jove com autor de nou robatoris al centre

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts un jove de nacionalitat espanyola i veí de Figueres de 23 anys com a pressumpte autor de fins a nou robatoris amb força a establiments comercials i pàrquings al centre durant l'estiu.

Els robatoris s'haurien portat a terme entre el 19 d'agost i el 9 de setembre al centre històric.

Segons les fonts municipals, el lladre forçava els panys, portes o vidres per, posteriorment, sostraure objectes de valor econòmic.

Els dos primers robatoris que se li imputen es remunten al 19 i 20 d'agost quan va forçar una porta corredissa de les oficines d'un pàrquing del carrer Canigó i, després d'accedir al seu interior, es va emportar els diners de la caixa.

El tercer fet es va produir el dia 22 d'agost en un pàrquing del Passeig Nou on l'autor va forçar la màquina de cobrament, però no es va poder endur res.

L'endemà, va forçar la porta d'accés d'un bar del carrer González de Soto de Figueres i es va endur els diners del canvi i propines.

El dia 27 d'agost va entrar a robar en dos bars més del carrer Magre i del carrer Sant Pere. Una vegada dins va forçar les caixes enregistradores amb una pota de cabra.

El setè robatori l'hauria comès el 30 d'agost en un centre sanitari del carrer Sant Llàtzer on, després de forçar la porta d'entrada, va sostreure els diners.

Finalment el vuitè i novè robatori es van produir els dies 31 d'agost i 9 de setembre a les oficines d'un mateix pàrquing situat al carrer Santa Llogaia de Figueres d'on es va endur diners.


Finalment els investigadors, després d'estudiar diversos indicis, van identificar i detenir l'autor dels fets el passat dia 24 de setembre a Figueres.


L'home, que tenia antecedents, va passar ahir dia 26 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook