01 de octubre de 2019
01.10.2019
Diari de Girona

Figueres comença la millora d'un dels accessos a la plaça de l'Estació

L'Ajuntament ha iniciat les obres del carrer Sant Llàtzer per ampliar voreres i la instal·lació d'arbrat

01.10.2019 | 00:43
El carrer Sant Llàtzer on s'estan portant a terme obres de millora

L'Ajuntament de Figueres ha incitat les obres de millora d'adequació i accessibilitat del carrer Sant Llàtzer entre la plaça de l'Estació i el carrer Méndez Núñez, per ampliar les dues voreres del carrer i facilitar una millor accessibilitat i seguretat dels vianants. Es tracta d'una zona de pas amb una gran afluència de vianants i vehicles, en situar-se en l'itinerari entre les estacions de trens i autobusos de Figueres i el centre de la ciutat.

A més de la remodelació en superfície del vial, els treballs també suposaran una millora de la xarxa d'aigua, la renovació de l'enllumenat públic i el soterrament de les línies telefòniques, així com una millora estètica del carrer amb la incorporació d'arbrat i l'actualització del mobiliari urbà i la senyalització horitzontal i vertical.

Els treballs tenen una previsió d'execució de 10 setmanes i un pressupost de 94.918,78 euros (IVA inclòs). Actualment, l'asfaltatge del carrer presenta diversos desperfectes com ara clots i esquerdes que s'hauran de solucionar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook