02 de octubre de 2019
02.10.2019
Diari de Girona

Figueres acull disset concessionaris a la Fira del Vehicle d'Ocasió

El recinte firal s'omplirà entre el 4 i el 6 d'octubre amb un ampli ventall d'ofertes

02.10.2019 | 00:13
La fira del vehicle en una passada edició

Figueres acollirà entre el 4 i el 6 d'octubre una nova edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió. És la tretzena edició i el recinte firal s'omplirà amb disset concessionaris del sector automobilístic durant tot el cap de setmana. L'espai ocupa més de 6.000 metres quadrats amb varietat d'ofertes, i cadascun dels expositors mostrarà entre 15 i 25 vehicles.

La fira posa a la venda vehicles de segona mà però també de quilòmetre zero. La regidora de Fires i Mercats de Figueres, Ester Marcos, destaca que és un esdeveniment «molt necessitari» per al sector, ja que permet remuntar les vendes un cop passada la temporada estival. La Fira del Vehicle d'Ocasió permet concentrar en un únic punt una gran varietat de vehicles i ofertes.

Aquest any hi participa un concessionari més que l'any passat. «Hem registrat dues baixes i tres noves incorporacions», subratlla Marcos, qui destaca que el públic hi podrà trobar vehicles de totes les gammes. La majoria dels concessionaris són de Figueres i els entorns, i Marcos preveu que amb una oferta de disset concessionaris es podran superar les vendes de l'any passat. A més, cadascun dels expositors sortejarà entre els clients de la Fira una tarjeta d'aparcament gratuït durant un any.

Les xifres

L'any passat el recinte firal va acollir un total de 222 vehicles venuts a un preu mitjà de 14.000 euros aproximadament, amb una facturació total entre tots els expositors presents a la fira que va superar els tres milions d'euros. L'edició del 2018 va assolir una participació de més de 10.000 visitants, dels quals un 34% procedien de Figueres, mentre que un 58% dels assistents procedien de la resta de municipis de la província de Girona i el 8% restant, d'altres localitats.

En l'edició d'enguany, la Fira del Vehicle d'Ocasió manté l'entrada gratuïta per accedir al recinte i servei de wifi gratuït i de bar, tant per a expositors com per a visitants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit