02 de octubre de 2019
02.10.2019
Diari de Girona

Figueres detecta l'ús fraudulent de targetes per a discapacitats

La Guàrdia Urbana n'ha intervingut quinze en un any que no eren utilitzades pel titular o havien estat manipulades . La infracció pot suposar una sanció d'entre 301 i 6000 euros.

02.10.2019 | 09:31
Una imatge d'un agent de la Guàrdia Urbana en un control

L'Ajuntament de Figueres ha detectat l'ús fraudulent de targetes per a discapacitats per a estacionar. En un any se n'han intervingut quinze. Les persones que les utilitzaven s'enfronten a sancions que poden oscil·lar entre 301 i 6000 euros.

La Guàrdia Urbana ha detectat que les targetes que habiliten l'estacionament eren utilitzades en absència del titular o que havien estat manipulades a través de reproduccions o falsificacions.

L'ús fraudulent d'una targeta d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda es considera una infracció lleu. Però l'ús fraudulent reiterat pot comportar la retirada de la targeta d'aparcament entre 12 i 24 mesos i, finalment, la seva manipulació o reproducció pot constituir una infracció penal.

Des de l'Ajuntament de Figueres es recorda que aquest tipus de targetes són d'ús personal i intransferible i només poden ser utilitzades quan la persona titular de la mateixa condueixi el vehicle o bé sigui transportada en ell.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook