El conductor que va causar l'accident de trànsit mortal d'ahir al vespre a Torroella de Fluvià ha mort de matinada a l'hospital Josep Trueta de Girona. Va resulta ferit crític, tenia 32 anys i nacionalitat francesa.

En el sinistre viari hi va morir a l'acte un dona que anava en un altre turisme. Es tracta de F.S.LL., de 51 anys i veïna de l'Escala.

Aquest succés va produir-se pels volts de quarts de vuit del vespre, els Mossos d'Esquadra estan investigant-ne les causes del xoc frontal mortal.

Els fets es van produir cap a dos quarts de vuit del vespre, quan un Mercedes que circulava per la carretera C-31 va avançar diversos cotxes en línia contínua, un d'aquests un vehicle policial camuflat dels Mossos.

El Mercedes, envaint el carril contrari, va acabar xocant frontalment contra un altre cotxe, la conductora del qual va resultar morta. El conductor temerari ha mort de matinada al Trueta.

A banda dels dos conductors morts, dues persones més, acompanyants d'ambdós vehicles, van quedar ferides en estat menys greu i van ser traslladades a l'hospital de Figueres.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions del Bombers, els quals van efectuar tasques d'excarceració, i quatre ambulàncies del SEM.

Quant a l'afectació viària, la via va estar tallada en els dos sentits de la marxa amb desviaments senyalitzats gairebé dues hores i mitja, segons el Servei Català de Trànsit.

Amb aquesta, ja són 24 les persones que han mortes a les vies interurbanes de la demarcació de Girona.