L'Ajuntament de Figueres ha finalitzat la redacció del projecte tècnic per a l'adequació i millora del carrer Via Làctia i del camí de les Caboques, que permetrà reordenar l'entorn i els accessos viaris de l'escola Salvador Dalí, l'institut Narcís Monturiol, el centre cívic Molí de l'Anguila i el parc de Bombers de Figueres.

El projecte d'adequació del carrer Via Làctia i el camí de les Caboques forma part de la segona actuació del programa Poctefa-Bicitranscat, que té com a objectiu unir les principals destinacions turístiques de les demarcacions de Girona i els Pirineus Orientals a través d'un eix ciclable. Aquest implicarà la interconnexió, de diferents maneres, del transport públic de la regió fronterera.

Els treballs, que tenen un pressupost de 408.000 euros (IVA inclòs), consistiran en la renovació de la xarxa d'aigua i enllumenat públic, el soterrament de les línies telefòniques, així com la millora dels accessos rodats al parc de Bombers de Figueres. A més, les obres preveuen l'asfaltat i nou arbrat.