La Policia Nacional ha comissat 76 quilos en cabdells de marihuana a un conductor que va intentar saltar-se un control policial muntat a la Jonquera. Els cabdells tenen un preu elevat al mercat negre i si aquesta droga hi hagués arribat estaria valorada en almenys 121.000 euros. El seu preu encara podria ser més elevat perquè si es ven al detall sovint puja. El conductor del vehicle ha ingressat a presó.

L'actuació policial va tenir lloc fa pocs dies pels volts de les set del matí en un control aleatori que tenien muntat agents de la Unitat Intervenció Policial del CNP a la Jonquera, passat el peatge de l'AP-7 de la Jonquera. Els policies van veure un Ford Mondeo Blanc intentava esquivar el control i ràpidament el van fer aturar.

El conductor es va mostrar nerviós en ser requerit pels agents i li van demanar que baixés les finestres de darrere perquè tenien els vidres tintats. Arran d'això, els agents del CNP van veure que hi havia diversos embalums que estaven tapats amb un llençol.

Els policies van sospitar i també van obrir el maleter del vehicle. A dins van descobrir-hi diverses bosses envasades al buit que contenien cabdells de marihuana. En total, 76 quilos. Van detenir el conductor, un holandès de 26 anys, acusat d'un delicte de tràfic de drogues i l'endemà el jutge de Figueres el va enviar a presó.