Més d'un centenar d'artistes de diferents disciplines exposen les seves obres en diferents espais del patrimoni de Castelló d'Empúries. La Ruta de l'Art es va inaugurar divendres en la dotzena edició i es clourà avui.

L'acte d'inauguració va consistir en una actuació de música i art que va tancar-se amb un espectacle amb correfoc i batucada a càrrec dels Senyors del Foc.

A banda de les activitats paral·leles, el principal atractiu de la Ruta de l'Art és la possibilitat de visitar edificis i indrets, alguns habitualment tancats, on s'hi exposen les obres dels artistes.

Patrimoni obert al públic

L'Ecomuseu Farinera, la Capella del Conent de Santa Clara, la Casa Clara, el Claustre, el Palau Maceli, el Portal de la Gallarda o el Convent de Sant Domènech són alguns dels indrets de la ruta on estaran exposades les obres. S'hi podran veure pintures en diferents tècniques i estils, escultures o fotografia. S'hi poden conèixer les obres d'artistes procedents de diferents països.

Per avui, darrer dia de la Ruta de l'Art, s'han programat com activitats paral·leles visites guiades a les onze i a les quatre de la tarda. També es pot visitar la Sinagoga del Puig del Mercadal des de les onze del matí a les cinc de la tarda, una visita acompanyada d'una degustació de vi.