16 de octubre de 2019
16.10.2019
Diari de Girona

Desmantellen en un pis a Figueres un cultiu de marihuana amb 385 plantes

La policia també ha comissat dos aparells d'aire condicionat, 29 làmpades i extractors de fum . El regidor de Seguretat diu que els talls de llum al sector oest han disminuït des que s'han incrementat les actuacions contra les plantacions

16.10.2019 | 11:39
Desmantellen en un pis a Figueres un cultiu de marihuana amb 385 plantes

La Guàrdia Urbana de Figueres va localitzar divendres una plantació amb 385 plantes de marihuana a l'interior d'un immoble situat al carrer Via Emporitana de Figueres. Van descobrir la plantació gràcies als veïns.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana es va desplaçar fins a l'immoble davant la constant entrada i sortida de persones de l'habitatge, així com els sorolls procedents d'aires condicionats i el fort olor que desprenia la plantació.

Els agents van comprovar l'existència d'una plantació de marihuana distribuïda en dues habitacions amb 176 i 209 plantes cadascuna d'elles. A més del comís de les plantes, durant l'actuació de policial es va procedir a la intervenció de tot el material utilitzat per al cultiu, com dos aparells d'aire condicionat, 29 làmpades i sis extractors de fum, entre altres materials.

Es van obrir diligències penals per un delicte contra la salut pública i es va donar trasllat a la unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas Borrell, ha destacat que "des de la Guàrdia Urbana es treballa constantment sobre el conjunt de la ciutat per perseguir delicte contra la salut pública i, per això, és fonamental la col·laboració dels veïns de Figures per lluitar contra aquesta problemàtica".

A més, Casellas ha recordat que "des que hem intensificat les actuacions contra les plantacions de marihuana, els talls de llum a la zona oest de la ciutat s'han reduït considerablement".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook