Roses oferirà concerts a la platja amb una posta de sol, gastronomia local i activitats cultural en el marc del Festivalet, el 9 i 10 de novembre, una de les apostes dels darrers anys per desestacionalitzar la temporada turística.

Roger Mas, Marion Harper, Cala Vento i Carla Serran seran els protagonistes en un escenari a la platja en un ambient chill out.

El regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, ha posat de manifest que el Festivalet "té la voluntat de promocionar Roses fora de temporada d'estiu adaptant-se a les necessitats dels empresaris locals per tal que els visitants trobin al·liciens pe rvenir".

S'oferirà música en directe sobre la sorra de la platja de la badia de Roses durant la posta de sol. A més, amb tastets, en format de menús gastronòmics.

El festival té dos escenaris: el de la platja de les Botxes i la platja de la Perola. El primer concentra l'activitat al matí i l'altra, a la tarda.

Roger Mas, el cantautor solsonès, presentarà diumenge a les cinc de la tarda les seves cançons més emblemàtiques i poemes que ha musicat.

Marion Harper, una de les veus amb més força de l'escena indie en anglès a Catalunya actuarà dissabte a les sis de la tarda.

I dos concerts per fer el vermut a peu de platja seran els que dissabte i diumenge a les 12.30h es faran a la Platja de les Botxes; dissabte, amb la vigatana Carla Serrat, que mostrarà la seva proposta de synthpop analògic; i diumenge, amb el duet format per Marcel Lázara i Júlia Arrey i el seu chill-out on exploren sonoritats mestisses a base d'objectes quotidians.

Pel que fa a la proposta gastronòmica, tant dissabte com diumenge, del Pica-Tasta, uns tastets gastronòmics a la Platja de les Botxes (d'11.30 a 14h) ; del Menú del Festivalet, en el qual hi participaran dotze de restaurants escampats per tota la vila durant els dies del certamen amb menús específics que van dels 14 als 37 euros; i com a novetat, amb la proposta Les Postres del Solen el qual participen tres establiments i on el preu de les postres delicatesen coincideix amb l'hora de l'última posta de sol del certamen: 5,33 euros.

Altres activitats seran visites al Castell de la Trinitat, un concurs de pintura o classes de tai-xi, entre altres.