Roses converteix dues platges de la població en el centre del Festivalet, amb oferta gastronòmica i musical, en una aposta que es va engegar fa quatre anys per atraure turisme fora de temporada. El 9 i 10 de novembre, la platja de les Botxes i la Perola acolliran concerts i tastets gastronòmics. Roger Mas, Marion Harper, Cala Vento i Carla Serran seran els protagonistes en un escenari a la platja en un ambient chill-out.

El regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, ha posat de manifest que el Festivalet «té la voluntat de promocionar Roses fora de temporada d'estiu adaptant-se a les necessitats dels empresaris locals per tal que els visitants trobin al·licients per venir».

S'oferirà música en directe sobre la sorra de la platja de la badia de Roses durant la posta de sol. A més, amb tastets, en format de menús gastronòmics. L'escenari de les platja de les Botxes concentra l'activitat al matí i la platja de la Perola, a la tarda.

Roger Mas actuarà diumenge; Marion Harper, una de les veus amb més força de l'escena indie en anglès a Catalunya, ho farà dissabte a les sis de la tarda; i els altres concerts seran el de Carla Serra i Cala Vento, també dissabte, i Marcel Lázara i Júlia Arrey diumenge. Pel que fa a la proposta gastronòmica, tant dissabte com diumenge, hi haurà el Pica-Tasta, uns tastets gastronòmics a la platja de les Botxes; i el Menú del Festivalet, en el qual participaran dotze restaurants amb menús específics. Com a novetat, Les Postres del Sol, en el qual tres establiments tindran postres delicatessen a l'hora de l'última posta de sol.