La Guàrdia Civil ha detingut els dos xofers i el responsable de l'equipatge d'un autobús perquè hi transportaven 28,5 quilos de droga ocults. La marihuana estava amagada en un doble fons de la bodega de l'autobús que fa la línia Almeria-Brussel·les. Si l'estupefaent hagués arribat al mercat negre, el seu valor hauria estat de més de 45.000 euros.

L'actuació de la Guàrdia Civil és d'aquest passat diumenge, quan pels volts de les deu de la nit els agents estaven fent un control fiscal a l'N-II en sentit França, a la Jonquera. Els policies van aturar un autocar de línia regular que en aquell moment feia la ruta entre Almeria i Brussel·les. Durant la inspecció, els agents van sospitar que la bodega podria estar manipulada i que no es corresponia correctament amb les dimensions de l'autocar. Per això van realitzar una inspecció més minuciosa i llavors van descobrir un doble fons amb diverses bosses envasades al buit.

Un cop obertes van comprovar que hi havia 28,5 quilos de droga. Davant dels fets, van detenir els dos conductors i el responsable del control de l'equipatge. Tres homes de nacionalitat marroquina que van quedar acusats d'un delicte de tràfic de drogues. Cal destacar que en els últims quinze dies, segons informa la Guàrdia Civil de Girona, s'han confiscat un total de 155 quilos d'haixix i 34 quilos de marihuana, valorats en més de 320.000 euros al mercat negre.