La Policia Local de Roses farà patrullatge diari a totes les urbanitzacions del municipi. L'Àrea de Seguretat Ciutadana ha aprovat una instrucció per garantir aquesta mesura. Hi haurà un mínim d'un patrullatge cada dia a cada zona residencial.

Una de les actuacions que desenvolupa la Policia Local de Roses dins les seves funcions de serveis a la comunitat és el patrullatge o policia de proximitat, consistent en la realització de recorreguts presencials de vigilància per diferents carrers i espais públics del municipi -normalment per aquells de major afluència ciutadana.

La instrucció aprovada permetrà fer un pas més en aquest apropament a la ciutadania, garantint una presència continuada i activa en les diferents zones residencials, més enllà del nucli urbà i que complementarà els serveis policials habituals.

Així doncs, a partir d'ara, segons l'Ajuntament, les urbanitzacions de Mas Fumats, Mas Mates, Mas Boscà, La Garriga, Mas Oliva, Els Grecs, Puigrom, Canyelles i Santa Margarida disposaran d'aquest servei garantit, com a mínim cada 24 hores.

L'objectiu és donar un servei de «qualitat, efectiu i preventiu», amb una relació que apropi el servei policial a les persones i faciliti la seva assistència. El regidor de Seguretat, Joan Plana, posa de manifest que volen que els serveis de vigilància «estiguin presents a totes les zones residencials del municipi, es visqui on es visqui».