03 de novembre de 2019
03.11.2019
Diari de Girona

El camí Ample de l'Escala serà d'un sol sentit i guanya més aparcament

El canvi circulatori elimina la meitat dels girs amb l'objectiu de guanyar fluïdesa i seguretat

03.11.2019 | 00:46
Operaris pintant la senyalització.

El camí Ample passa a ser, a partir d'aquesta setmana, d'un sol sentit de circulació en direcció Riells, cosa que permetrà doblar el nombre de places d'aparcament i descongestionar i fer més segura la cruïlla de l'avinguda Ave Maria.

Aquesta modificació elimina la meitat dels girs que hi ha en l'actualitat a la confluència amb l'avinguda Ave Maria, de manera que aquesta cruïlla guanyarà en seguretat i fluïdesa.

A més, el fet d'eliminar un dels carrils de circulació permet doblar el nombre de places d'aparcament gratuït, ja que es podrà aparcar a banda i banda del carrer gairebé en tot el seu traçat. En total, es guanyen 65 places noves, fins a arribar a un total de 125.

En el tram entre el carrer Gregal i l'avinguda Ave Maria, el més proper al nucli antic, només hi haurà aparcament en una de les bandes i seran una desena de places vermelles, pensades per poder estacionar gratuïtament per un període limitat de 20 minuts per tal de fer una gestió ràpida i alliberar la plaça per al següent usuari. S'amplien d'aquesta manera el nombre de places d'aquest estil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook