La Policia Nacional ha detingut dos homes a la Jonquera amb material informàtic que conformava un laboratori per clonar targetes de crèdit. Es tracta de dos ciutadans serbis que van quedar acusats de ser els presumptes autors d'un delicte de falsificació de targetes de crèdit. Després de passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, van quedar en llibertat amb càrrecs i mesures cautelars.

Els fets es remunten a finals del mes d'agost, quan els agents de la Policia Nacional en un control establert en una sortida de l'AP-7 al terme de la Jonquera van aturar un vehicle que procedia de França que en detectar la presència policial feia una brusca maniobra.

Per aquest motiu se'ls va aturar, en sospitar que poguessin estar implicats en alguna activitat il·lícita. Després d'un examen superficial de les seves pertinences, van comprovar que portaven targetes a nom de terceres persones i que eren robades. En un registre més exhaustiu del vehicle, van localitzar dues clonadores de targetes de crèdit, 18 targetes de crèdit o dèbit, un terminal informàtic i suports de targetes en blanc, el que fet i fet resulta ser tot el material necessari per al clonament i falsificació de targetes de crèdit.