La fàbrica ZodiacMilPro s'està plantejant marxar de Roses, segons avança el mitjà digital ViladeRoses. La societat té dubtes perquè els terrenys on s'ubica no tenen resolta la qualificació industrial. La zona havia de ser un polígon industrial però els tribunals el van declarar il·legal. A més, una altra sentència ha tombat el darrer POUM de Roses.

A la fàbrica de Roses hi treballen 220 persones i ja es va viure un tancament el 2008 d'una part de l'activitat.

El gerent de la multinacional amb seu a Roses, Jordi Soler, assegura a ViladeRoses que "preocupa i inquieta molt a la direcció central de la Zodiac a França, i, per tant, els accionistes de la companyia s'estan replantejant el futur de la fàbrica de Roses".

Zodiac Española (filial de Zodiac Milpro) va començar l'activitat a Roses el 1999-2000. Es va signar un acord amb el govern municipal que encapçalava Carles Pàramo que es va comprometre a pagar part dels costos d'urbanització, a canvi que es mantingués allà durant un període d'anys.

Es tractava de la primera empresa d'un futur polígon que ha acabat quedant anul·lat per la via judicial i només amb alguns carrers urbanitzats.