L'Ajuntament de l'Escala ha portat a terme una nova actuació al parc de lleure del Camp dels Pilans. Recentment s'ha acabat la plantació d'arbrat per separar la nova pista de Pumptrack dels habitatges i ja es disposa del projecte de les darreres actuacions pendents, que són una zona de jocs infantils i la millora de l'accés.

D'acord amb els veïns de la zona, s'han plantat un total de 52 tamarius, a part d'altres plantes arbustives, que han d'acabar fent de pantalla vegetal que separi els habitatges més propers de la zona de la pista de Pumptrack, que ha tingut un gran èxit d'ús des de la seva construcció.

De cara al mes de gener està previst que s'iniciïn els treballs per tal de fer un gran espai destinat a jocs infantils i fomentar la gimnàstica a l'aire lliure. Concretament, a la zona més propera a la pineda. A més, es millorarà l'accés a aquest parc de lleure que s'ha anat configurant. Aquests treballs han d'estar acabats dins del primer semestre de l'any.

Al costat del centre cívic del barri, ja es va construir una pista multiusos, preparada per acollir actuacions i amb un petit espai de graderia.