Desenes de persones participen avui al càsting per la nova sèrie de Netflix "El Inocente" protagonitzada per Mario Casas i que tindrà escenes gravades a Figueres. La prova de figuració ha aixecat una gran expectació entre els veïns de la ciutat i a primera hora del matí ja hi havia una important cua davant l'Auditori dels Caputxins, l'espai on es realitza el càsting.

Les proves, que tenen lloc entre les deu del matí i les sis de la tarda, busquen figurants d'entre 16 i 65 anys per participar en el rodatge de la sèrie els propers 2,3,4 i 5 de desembre a l'antiga presó de Figueres. Els aspirants han de presentar una fotocòpia del DNI, el número de la seguretat i social i el compte bancari. A més, als participants se'ls fa una fotografia.

El thriller dirigit per Oriol Paulo, està protagonitzat també per Aura Garrido i Alexandra Jiménez. "El inocente" constarà de vuit capítols i està previst que s'estreni l'any vinent a Netflix. Narra la història de Mateo, interpretat per Mario Casas, que una nit de fa nou anys va intercedir en una baralla i va acabar matant un home, i es va convertir així en un assassí.