Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir el sospitós de la mort d'un home d'uns 50 anys en un bar situat a l'avinguda Girona de l'Escala. Segons fonts properes a la investigació, l'arrestat és de nacionalitat espanyola i té 43 anys. Els fets es remunten a dijous al vespre, quan, segons els investigadors, es va originar una discussió entre els dos homes. Durant el transcurs de la disputa, l'arrestat va donar una empenta a la víctima, d'uns 50 anys, que va caure i es va fer un cop al cap.

El telèfon d'emergències 112 va rebre l'avís cap a dos quarts de vuit del vespre. Segons l'alerta, un home estava inconscient estès a terra. La víctima va rebre atenció mèdica i el van traslladar a l'hospital, però, segons fonts hospitalàries, va ingressar al Trueta de Girona la matinada de dijous a divendres i va morir poca estona després.

Els serveis d'emergències van rebre un avís cap a quarts de vuit del vespre de dijous que l'home estava inconscient a terra. A la víctima la van traslladar a l'hospital, però no es va poder recuperar de les lesions i va morir al Trueta de Girona la matinada de dijous a divendres.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos va obrir una investigació per determinar les circumstàncies de la mort. Fonts properes al cas apunten que l'home s'hauria fet un cop al cap després de caure a terra com a conseqüència d'una empenta.

Els investigadors van identificar el sospitós de propinar l'empenta a la víctima i el van detenir ahir al matí a l'Escala mateix. Es tracta d'un home de 43 anys i de nacionalitat espanyola que està pendent de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.