El jutjat d'instrucció 5 de Figueres ha decretat llibertat provisional per al detingut per la mort d'un home després d'una discussió en un bar de l'Escala. El jutge, però, ha fixat com a mesura cautelar la obligació de comparèixer cada quinze dies al jutjat. La causa està oberta per un delicte d'homicidi imprudent. Els Mossos d'Esquadra el van detenir dissabte com a sospitós de la mort de l'home de 50 anys. Els fets van passar dijous al vespre quan, segons els investigadors, es va originar una discussió entre els dos en un local. Durant la disputa, l'arrestat va donar una empenta a la víctima, que va caure i es va donar un cop al cap en caure a terra. La víctima va rebre atenció mèdica i se'l va traslladar a l'hospital Trueta de Girona on va morir la matinada de dijous a divendres.

Llibertat provisional amb mesures cautelars per al detingut per la mort d'un home arran d'una discussió en un bar de l'Escala. El jutge ha decretat que el presumpte agressor hagi de comparèixer quinzenalment als jutjats. La causa està oberta per un delicte d'homicidi imprudent.

Els fets es remunten al dijous al vespre. Segons fonts de la investigació, el telèfon d'emergències 112 va rebre l'avís cap a dos quarts de vuit que un home estava inconscient estès a terra en un local de l'avinguda Girona. La víctima va rebre atenció mèdica i el van traslladar al Trueta, on va ingressar de matinada però va morir poca estona després.

Els Mossos van obrir una investigació per aclarir les causes de la mort. Segons fonts properes a la investigació, al local es va originar una disputa en la qual s'haurien vist involucrats el detingut i la víctima, un home de 50 anys, que va rebre una empenta, va caure a terra i es va colpejar el cap. La policia va identificar el sospitós de propinar l'empenta i el va detenir dissabte al matí al mateix municipi.